FAQ

 1. Wat is een spirometer?
  Sparky wordt gespeeld door te blazen in een apparaat. Hiervoor gebruiken we de Air Next Spirometer, deze heeft de CE-certification als Class IIa Medical Device.
 2. Kan ik de echte longfunctie zien?
  Dit kan je niet direct zien in Sparky, Sparky kan alle spelresultaten van je kindje in een rapport weergeven en op jouw verzoek versturen.
 3. Welke android versions worden ondersteund?
  Oreo version, 8.01
 4. Waar kan ik meer informatie over het bestellen van Sparky en de verschillende pakketten?
  Via de link kan je meer informatie lezen over de verschillende keuzes in de pakketten.
 5. Voor wie is Sparky beschikbaar?
  Vanaf 1 mei is Sparky beschikbaar voor mensen met een plan met Vroege Toegang. Er zijn in totaal 100 mensen die Vroege Toegang kunnen krijgen, 50 daarvan hebben we al verstrekt aan partners. Er zijn dus nog 50 plekken vrij, daarbij geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.
 6. Wat heb je zelf nodig om Sparky te spelen?
  Om Sparky op dit moment te spelen heb je twee dingen nodig een plan met Vroege toegang een android tablet van minimaal 10.1 Inch. Optimalisatie naar iOS (Apple) en auto fitting (andriod) voor android staat op de planning voor mei 2019.
 7. Welke tablets heb je nodig om Sparky te spelen?
  Android OS 5.0 en hoger en een beeldscherm dat groter is als 10.1 inch. Als je geen tablet ter beschikking hebt, is het ook mogelijk om er een bij ons te huren. Neem dan even contact op met support@windtales.net
 8. Wat als Sparky niet werkt?
  Tijdens kantoortijden ma-vrij 9.00-17.00 kan je telefonisch contact opnemen met ons. Anders kan je een email sturen via support@windtales.net of via het contactformulier op de website. Laat dan uw telefoonnummer en tijden van beschikbaarheid achter en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 9. Wat is een goede longfunctie voor een kind?
  Kinderen hebben eerst een training nodig om een longfunctie test te kunnen blazen, er kan pas na herhaalde controle van een expert gezegd worden of ze daadwerkelijk een goede longfunctie blazen. 
 10. Hoe kan ik mijn account en personal data deleten?
  Alle informatie die in Sparky staat opgeslagen staat lokaal en verdwijnt dus bij het verdwijnen van de App. Let op dit is dus ook niet meer ongedaan te maken, weg is weg.