Ouder instellingen

Hoe open ik de ouder instellingen:

  • Ga naar het pauze menu door op de pauze knop links onderin het scherm te drukken.
  • Druk vervolgens op de knop Ouder login
  • Vul het ingestelde¬† wachtwoord in, wanneer er geen wachtwoord handmatig is ingesteld type dan oud3r als wachtwoord in.
  • het volgende menu wordt zichtbaar
Moeilijkheid aanpassen.

Makkelijker maken

Wanneer de speler een slechte dag heeft bijvoorbeeld door verkoudheid of in verband met moeheid is het mogelijk de moeilijkheid terug te zetten. Wanneer een ouder observeert dat een speler moeite heeft om verschillende levels te spelen en succesvol te doorlopen is het daarom voor de ouder mogelijk om de moeilijkheidsgraad terug te zetten. Er is keuze uit Makkelijk en Extra Makkelijk, afhankelijk van hoe zwak de speler zich voelt. Het spel zet de speler afhankelijk van de keuze terug naar een lager niveau waardoor er minder hard geoefend hoeft te worden. Doordat de speler dan weer progressie maakt komt hij/zij uiteindelijk weer op haar oude niveau.

Moeilijker maken

Wanneer een ouder observeert dat de speler het spel te makkelijk vindt, Bijvoorbeeld veel overcapaciteit laat zien, is er de mogelijkheid het spel moeilijker te maken. Er is keuze uit moeilijker en extra moeilijker, afhankelijk hoe goed de speler is. Het spel zet de speler afhankelijk van de keuze verder naar een hoger niveau waardoor er extra hard moet oefenen om de mini games te halen.

Inademing nodig

Automatisch (vinkje aan)

Dit is de setting waar de game standaard op staat ingesteld. In deze setting wordt er bijgehouden of de speler succesvol de shake game in de keuken vol brent. zolang dat niet gebeurd is het in de rest van de game uit. Wanneer deze echter wordt gehaald wordt het in de rest van de game ook aangezet. (de aanname wordt dan gedaan dat de speler het snapt en daardoor het op andere plekken ook kan).

AAN (Vinkje uit)

in deze setting is in-ademing altijd nodig tijdens iedere game. Dit is handig wanneer er specifiek getraind moet worden op inademing

UIT (Vinkje uit)

Omdat sommige jonge spelers moeite hebben met het aanleren van inademing, is er een mogelijkheid om dit uit te zetten. Hierdoor wordt het inademen waar inademing vereist als onderdeel van de minigames is overgeslagen. Uitzondering hierop is de shake maak game in de keuken. Deze is wel verplicht als onderdeel van de tutorial en het leerproces. De speler kan het 30 seconden de shake proberen op te drinken voor de game doorgaat.

Account knoppen

Kind Account aanpassen.

Via deze knop is het mogelijk om specifieke account gegevens aan te passen.

Doordat de game gebruik maakt van GLI berekeningen is het belangrijk wanneer de game voor langere tijd gebruikt wordt deze settings bij te houden, zodat de long berekening overeen met de desbetreffende speler.

de aan te passen instellingen zijn: 

  • Wachtwoord wijzigen
  • Lengte veranderen
  • email toevoegen. (op dit moment worden deze emails niet gebruikt)
  • Druk op herbereken waardes om ze per direct aan te passen
  • Druk vervolgens op opslaan

Wachtwoord wijzigen

Via deze knop is het mogelijk om het ouder wachtwoord te veranderen of in te stellen.